vineri, 10 iulie 2009

A trecut mai bine de juma' de an de cand ne.am cunoscut si mai bine de.o luna de cand am renuntat la tine. Si sunt fericita. Nu.mi reprosez ca ti.am uitat parfumul sau ca pot ridica fruntea sus dupa toate cele intamplate. Si nici nu.mi pare rau ca nu m.am lasat de fumat doar pentru ca tu mi.ai cerut.o.

Sa nu crezi ca nu te.am iubit, pentru ca am facut.o exact asa cum trebuie iubit. Cu fluturi in stomac, cu palpitatii, cu lacrimi. Problema e ca odata, in timp ce dormeam, cineva a construit in pat intre noi un zid din carti de dragoste cu sfarsit trist. Si asa m.am trezit eu intr.o dimineata fara tine si am constatat ca e ok si asa. Plus ca "domnisoara cea matura' nu e deloc asa, poate nu.ti dai seama insa eu stiu prea bine. Nu poti cere unei capsuni sa fie dulce daca nu e coapta inca. And baby, I.m still green!

Imi sting tigara cu patos in scrumiera si cu asta mi.am incheiat discursul de "La revedere, n.o sa.mi lipsesti deloc". Sorb ultimul strop de cafea, arunc pachetul de kent 8 in geanta si.mi zambesc in oglinda.

"Hai, afara cu tine! Fugi si iubeste.te cu soarele, ca si tu o meriti!"

2 comentarii:

Gabi spunea...

ai crescut frumos, copilu' :)

Gârby spunea...

nu ziceai ca te-ai lasat? lasa-le de tot. re