luni, 15 februarie 2010

Iar luni.

08:00-10:50
Fete in jurul unei mese, barfe si rasete. street, cafeaua de dimineata. sex and the city varianta liceeana.

Back to school, ultima banca randul din mijloc.

11:00
Caiet de tip messenger cu miros dulceag, bio si tipuri de respiratii.

12:00
D: Stii de ce nu o pornit trabantu de la semafor?
D: Ca s.o lipit intr.o guma.

13:00
Bun venit la inca o ora de plictiseala. Lectia de astazi-sinuciderea din plictiseala.

13:58
2 minute ce ma despart de libertate provizorie. abia astept sa ma ridic din banca, sa.mi fatai fundul pe coridor pana la Record si sa.mi aprind o tigara cu un aer de "the ultimate biatch". damn, today i feel pretty.

14:25
Ultima clasa ramasa in scoala. clase goale si tacute. info, caractere, notatii si algoritmi cu care nu sunt compatibila. defapt, azi nu sunt compatibila cu nimic.

14:29
Un scartait agasant si o colega de banca stresata din cauza mediilor. urmeaza 16 saptamani de scoala, stres. absente, cafele, bani cheltuiti si povesti epuizate. PANICA-PANICA! vreau acum vara, dimineti calde, muzica.n surdina in casti si stat chilleanu pe banca in parc. vreau mare, party.uri nebunesti, nisip lipit pe pielea lui fierbinte, ochelari de soare chic si conversi uzati in vama.

14:33
Aberez, mai e mult pana atunci... Back to school.
cin>>"vreau la mare".

14:37
Piele de gaina, fluturi in stomac. imi amintesc cum m.a sarutat apasat pe buze ieri inainte sa plec.. zambesc cu toata pofta inimii. I.m in love.

14:40
Diriga vorbeste la telefon, clasa se hlizeste dintr.un motiv oarecare. eu ii observ pe toti din spatele clasei si nu ma gandesc la nimic. am facut scurt-circuit de la plictiseala.

14:50
Diriga tocmai ne.a facut oi ce alearga fericite pe campie. se pare ca nu doar eu sunt plictisita si fabulez in ultimul hal.

14:52
Ne bagam piciorul in ele optionale. nu vrem ore in plus, nici macar nu venim la cele care sunt obligatorii. dezinteres total pentru propriul nostru viitor. lumea merge pe p***.

14:57
"Cand e A, vreau sa fie B. iar cand e B, vreau sa fie A".
Thanks God ca l.am gasit, ca e doar al meu, ca nu mai trebuie sa fac liste cu plusuri si minusuri, sa vad care e mai potrivit pentru mine. Damn, I.m so in love.

14:58
Diriga vorbeste singura, clasa o ignora.

15:03
Sunt deja cu fetele la tigara langa Argos. sex and the city varianta liceeana, partea a 2a.

2 comentarii:

Gârby spunea...

cin>>"vreau la mare".

nu face nimic comanda asta, incearca cout<<"vreau la mare";

The Red Hair Girl spunea...

nici de mine nu s-a lipit informatica tot liceul :)
sex and the city a fost si pe la mine, dar printr-a XI-a. si cu dragostea aia... asa era pe atunci... Acum parca nu se mai simt chiar lafel fluturasii... ce urat!
si cu marea, ca era sa uit de ea... am inceput sa o visez... cam atat mi-e de dor de ea. :)